Arhiva-Social Media

Pe data de 13 și 14 iunie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel se organizează Marketing 360 de către Evensys. Vă recomand să participați dacă vă intereasă următoarele subiecte: 

– evoluția investițiilor în social media și un studiu GfK România care va face lumină pe acest subiect;

– puteți afla care sunt metodele inovative și cum funcționează marketingul integrat, fidelizarea consumatorilor, tactici noi de promovare, detalii despre campanii cunoscute în România și totul de la 10 specialiști cu notorietate;

– sesiune specială cu cele mai bune campanii de advertising și marketing din lume, cele mai bune spoturi;

– pe 14 se organizează un curs de către Dr. Ana Cruz – profesor la Universitatea Sheffield – intitulat Integrated Marketing to Build Brand Equity.

Mai multe detalii pe http://www.mk360.ro/2012/.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.