Hardware

Sunt sigur că de-a lungul timpului măcar o parte dintre voi ați jucat un simulator auto din seria Need For Speed, F1, etc. Acum au ajuns și pe telefoane & tablete, iar unele jocuri sunt perfecte spre a te relaxa și a te scoate din agitația cotidiană.

Formula 1 Full Size Racing Simulator costă 90.000 de lire sterline / aprox. 140.000 de dolari și pentru această sumă primești o mașină de Formula 1 în mărime naturală, 3 x display de 23 inch, sistem de sunet de tip 5.1, un calculator cu un CPU Intel Core i7 și presupun că performanțele sunt de nivel maxim.

Volanul este luat direct din Formula 1, include și force feedback, set de pedale. Carcasa bolidului a fost fabricată din aluminiu, iar cauciucurile sunt exact cele omologate pentru Forumula 1.

Vă dați seama că publicul țintă pentru un astfel de simulator se află prin statele arabe, India sau China. Un șeic s-ar putea să cumpere așa ceva pentru copilul său. La suma menționată mai sus ai putea cumpăra un Nissan GT-R și-ți mai rămâne un bacșiș consistent în cont.

Sursa: Uncrate.com

 

Categorii: console

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.