Software

Aplicatia WaveSecure de la McAfee existenta deja pe platformele BlackBerry OS si Android a fost lansata si pentru iOS.

Aplicatia permite salvarea datelor relevante de pe iPhone pe serverele McAfee si restaurarea acestora in caz de nevoie (furt device, stergere accidentala, pierdere, migrare catre alta platforma/device). Dupa achizitie si inregistrare aplicatia permite descarcarea datelor salvate printr-o interfata web de pe un calculator sau direct pe un device mobil. Spre deosebire de solutiile similare oferite de Apple (me.com) sau alti developeri, WaveSecure permite restore pe un device ce ruleaza un alt sistem de operare decat cel pe care a fost efectuat backup-ul. Puteti salva contactele de pe iPhone prin WaveSecure apoi le puteti restaura pe un Blackberry sau pe un device ce ruleaza Android, functie ce usureaza cu mult migrarea de pe o platforma mobila pe alta.

WaveSecure permite si localizarea geografica a device-ului, stergerea informatiilor de pe acesta (wipe) si blocarea (in cazul unui furt).

Consumers use their mobile devices to hold some of the most important details of their life. McAfee WaveSecure software works seamlessly to secure, back up and wirelessly restore content on the device via the online portal. So even if the device is lost, stolen or damaged, or even if users accidentally delete their data, the data remains safe and easily accessible.

Press Release

Aplicatia ruleaza in prezent doar pe iPhone (nu si iPod Touch sau iPad)

Aplicatia este disponibila in AppStore la pretul de 19.99$