Diverse

Meizu este unul dintre cei mai cunoscuţi producători chinezi de telefoane inteligente, însă în ultima perioadă a dispărut complet din jocul internaţional. Majoritatea smartphone-urilor sale sunt dedicate exclusiv pieţei asiatice, în special celei chineze, însă 2017 pare a fi anul schimbării strategiei.

Compania chineză a încheiat un parteneriat cu Qualcomm prin care va putea utiliza tehnologii 3G şi 4G la nivel global. Înţelegerea este destul de greu de digerat dacă ne uităm la istoricul colaborării dintre cele două companii. Qualcomm şi Meizu s-au întâlnit de foarte multe ori în faţa instanţei, iar cea din urmă a cam pierdut de fiecare dată.

Deşi istoria ne spune altceva, acordul este unul logic dacă stăm să ne gândim că Meizu era singurul producător chinez din top 10 care nu avea o colaborare cu Qualcomm. Se pare că 2017 va fi un an interesant şi sunt şanse foarte mari să vedem mai multe smartphone-uri chinezeşti cu soft global.

Sursa: androidheadlines.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.