Smartphone

Un nou smartphone mid-range se va lansa în acest sfârşit de an, iar conform informaţiilor existente la ora actuală numele său va fi Meizu M5 Note. Telefonul a apărut în baza de date a cunoscutului test de benchmark AnTuTu, iar de acolo am preluat primele informaţii hardware ale device-ului.

Se pare că Meizu M5 Note va dispune de un display cu rezoluţie FullHD (probabil un 5.5 inci), procesor MediaTek Helio P10, ARM Mali-T860 GPU, 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli şi Android 6.0 Marshmallow ca sistem de operare.

meizu-m5-note

Cred că Meizu M5 Note va fi o versiune cu Android a modelului Meizu M3E. Acesta din urmă a fost lansat în luna august a acestui an şi rulează Flyme OS 5 bazat pe YunOS (un sistem de operare realizat de către Alibaba ce este dedicat pieţei asiatice). Preţul modelului Meizu M3E a fost la lansare de sub 200 dolari, de aceea mă gândesc că nici Meizu M5 Note nu ar trebui să coste mai mult (preţurile sunt valabile în China).

Sursa: phonearena.com