KLEVV CRAS Hardware

KLEVV este un nume nou în industria modulelor de memorie. Compania a fost înființată abia în 2014, dar își creează rapid un nume în domeniu. Principalele produse din portofoliul KLEVV sunt modulele RAM optimizate pentru gaming, dar la finele anului trecut au apărut și primele SSD-uri KLEVV URBANE, iar în ianuarie 2016 au fost anunțate primele carduri microSD.

KLEVV este o marcă deținută de ESSENCORE și se adresează pasionaților de jocuri din zona high-end. Produsele KLEVV reușesc să răspundă celor mai exigente cerințe grație parteneriatului special cu SK Hynix.

Modulele de memorie KLEVV au primit premiul Reddot Design 2015, iar modelele KLEVV CRAS au fost nominalizate pentru European Hardware Community Award 2015/2016. Având în vedere că trebuie să concureze mărci precum Kingston, Corsair sau Crucial, KLEVV are nevoie să dezvolte continuu produse performante, de cea mai bună calitate.

Produsele KLEVV vor fi comercializate prin intermediul partenerilor locali ABC Data, iar în funcție de cerințele pieței compania este pregătită să extindă colaborarea cu KLEVV.

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.