gAuto

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a anunţat că Mercedes-Benz România va chema în service 1449 autovehicule A Class, B Class, CLA, C Class, E Class, GLC, Smart şi S Class. Problemele nu sunt comune, de aceea chemările vor fi făcute pe parcursul a trei etape.

În prima fază sunt vizate 1295 autovehicule A Class, B Class, CLA, C Class, E Class şi GLC unde compania a descoperit că în unele cazuri limitatorul curentului de pornire ar putea fi suprasolicitat la procedura de pornire. În această situaţie există riscul să izbucnească un incendiu la bordul maşinii.

Cea de-a doua etapă include 147 autovehicule Smart, iar problema se referă la frâna de mână care ar putea să nu exercite forţa necesară pentru a asigura autovehiculul în toate situaţiile.

În ultima chemare sunt vizate doar 7 maşini C Class, GLC şi S Class, pentru acestea existănd riscul ca în cazul unui accident să nu se activeze întinzătorul centurii faţă stânga.

Sursa: digi24.ro

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.