Software

Nu cred că am trimis mai mult de 5 MMS-uri de când folosesc un telefon mobil așa că adiția MMS din titlu este într-un fel inutilă. Pe de altă parte, Google a lansat aplicația Messenger în Google Play. Există suport pentru telefoanele ce rulează de la Android 4.1 Jelly Bean spre versiunile superioare.

Ca limbaj de design face trecerea spre Android L / Android 5.0 Lollipop. Permite căutarea rapidă prin agendă sau prin mesajele trimise. Se oferă posibilitatea de a bloca SMS-urile trimise de pe un anumit număr de telefon. Mesajele pot fi arhivate, există posibilitatea în a trimite un mesaj audio.

Fiecare contact din agendă are o anumită culoare acontată și de aici un plus de personalizare. Am instalat Messenger pe LG Nexus 5 și cred că va deveni aplicația default pentru mesaje text în dauna Hangouts.

Mai multe capturi de ecran:

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.