Accesorii inteligente

Înainte de a vă prezenta o nouă cameră video de acţiune cu preţ mai mult decât decent, haideţi să vedem cine este MGCOOL. Compania este una foarte tânără, a fost înfiinţată în 2016, iar în realitate vorbim de un sub-brand al producătorului chinez Elephone. MGCOOL produce doar device-uri purtabile şi electronice precum camere video de acţiune, brăţări inteligente, baterii externe, căşti audio, încărcătoare etc. Sloganul companiei este “Experience different world”, iar scopul său este acela de a lansa produse competitive la preţuri mici.

Camera video de acţiune MGCOOL Explorer nu este cel mai nou model al companiei, însă este poate cel mai bun produs din punct de vedere calitate-preţ. Camera oferă suport pentru captură video H.265 la rezoluţie 4K la 15 fps, dispune de ecran TFT de 2 inci, procesor single-core Allwinner V3, senzor de 8 megapixeli Sony IMX179 cu unghi de vizualizare de 170 de grade, conectivitate Wi-Fi, baterie de 1050 mAh cu autonomie de 80 minute, suport pentru card microSD de până la 64 GB şi prin intermediul unei carcase speciale rezistă în apă până la o adâncime de 30 metri.

MGCOOL Explorer este disponibilă pe negru sau argintiu şi costă doar 37.99 dolari (aproximativ 162 lei fără TVA). Mai multe detalii puteţi găsi pe mgcool.cc.