Xiaomi rulează o sumă de promoții în perioada imediat următoare, iar mai multe detalii regăsiți în articolul de față.

Mi Smart Band 5 – discount de 10% pentru primii cumpărători* (promoție valabilă prin eMAG, Altex, Flanco, Orange și PC Garage). Prețul recomandat este de 189 lei. Toate detaliile tehnice legat de Mi Band 5 le găsiți într-un articol dedicat. Au rafinat designul de la generațiile precedente, ecran mai mare, funcții noi (recunoaște 5 stiluri de înot), monitorizare îmbunătățită a ritmului cardiac (senzor nou), încărcător cu magnet.

*Ofertă disponibilă în limita unui stoc (fiind vorba de Xiaomi nu mă aștept la mai mult de câteva unități / magazin). 

Alte oferte pregătite de Xiaomi:

  • Xiaomi Mi 10 cu bonus Xiaomi Redmi 7A la Orange în perioada 27 iulie – 2 august (la achiziția unui Mi 10 se oferă gratuit un Redmi 7A, un smartphone din categoria low-cost). Cumperi un vârf de gamă pentru tine și un Redmi 7a pentru bunicul / bunica. Ar fi fost de efect dacă aduceau un Redmi 9 / 9 Pro;
  • Xiaomi Mi 10 cu bonus Mi Smart Band 4 la eMAG și Altex (promoție derulată între 22 iulie și 2 august). Aici nu pricep de ce nu au trecut direct pe Mi Band 5 și au scos în față generația precedentă. Probabil le aveau prin stoc și nu s-a găsit scenariu mai bun spre a scăpa de ele. Totuși, nu cumperi un telefon de +3500 lei pentru un bonus de 100 și ceva de lei (cât costă Mi Band 4 în cel mai bun caz).

Sunt două opțiuni pentru Xiaomi Mi 10:

Xiaomi Mi 10 cu 8 GB RAM și 128 GB stocare – 3399 lei;

Xiaomi Mi 10 cu 8 GB RAM și 256 GB stocare – 3699 lei. 

Sunt sigur că în timp își vor calibra promoțiile mai bine. Vor vedea că nu se bate lumea pentru un Mi 10 că are un Mi Band 4 oferit gratuit și cine știe, încetul cu încetul vor începe să reducă prețul, să transforme telefonul în unul de tip best-buy (așa cum brandul chinezesc ne-a obișnuit de-a lungul anilor). Oricum nu mi se pare o strategie câștigătoare să lansezi un produs direct cu preț redus. Promoțiile apar la câteva luni sau cel puțin săptămâni de la debut.

Legat de Mi Band 5, nu are rival pentru prețul afișat. Este una dintre cele mai vândute brățări inteligente și pe bună dreptate. Impresionează prin experiența de utilizare oferită. Nu am găsit dacă modelul importat local dispune de NFC.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.