Smartphone

Micromax este ultimul producător de smartphone-uri ce a intrat în hora Windows Phone. Indienii au lansat astăzi primele două telefoane din portofoliul propriu ce utilizează ca sistem de operare Windows Phone: Canvas Win W092 şi Canvas Win W121.

Micromax Canvas Win W092 este un device cu display IPS de 4 inci cu rezoluţie WVGA, procesor quad-core Snapdragon 200 tactat la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB memorie internă + suport pentru card microSD, cameră foto de 5 megapixeli + cameră secundară pentru apeluri video VGA, dual-sim şi baterie de 1.500 mAh. Preţul acestui telefon se va situa undeva în jurul valorii de 80 de euro.

MicroMax-Canvas-Win-W091

Micromax Canvas Win W121 este o versiune puţin îmbunătăţită a modelului prezentat anterior. Include un display IPS de 5 inci cu o rezoluţie HD, dual-sim, procesor quad-core Snapdragon 200 tactat la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB memorie internă + suport pentru card microSD, cameră foto de 8 megapixeli + cameră secundară de 2 megapixeli. Preţul acestui terminal va fi de aproximativ 115 euro.

MicroMax-Canvas-Win-W121

Cele două telefoane cu Windows Phone se încadrează în categoria entry-level, iar din câte îmi dau seama, Micromax Canvas Win W092 este la lansare cel mai ieftin smartphone cu Windows Phone din lume.

Sursa: Wmpoweruser.com