Telefoane Mobile

Micromax Unite 2 este primul smartphone cu procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7 și Android 4.4.2 KitKat din fabrică. Mă aștept ca o pleiadă întreagă de telefoane cu arhitectură MediaTek quad-core sau octa-core să treacă la cea mai nouă versiune software a sistemului de operare powered by Google.

Noul smartphone Micromax a fost lansat în India. Prețul său se ridică la 120 dolari. Include un display IPS de 4.7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, MediaTek 6582M quad-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB, cameră principală de 5 Megapixeli cu autofocus, cameră frontală cu fixed focus, baterie de 2000 mAh.

Este un telefon cu conectivitate dual-sim. Ca orice alt smartphone Android dispune de 3G, Wi-Fi în standardele b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm. Sunt și  mai multe variante de culoare pentru Micromax Unite 2: alb, verde, roșu și gri.

Sursa: Micromax.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.