Telefoane Mobile

Micromax X352 este disponibil în India la prețul de 36 dolari. Include un display de 2.8 inch cu rezoluție 240×320 pixeli, cameră principală de 0.3 Megapixeli, dual-sim, bluetooth, slot pentru microSD de până la 8 GB, 16 mm grosime.

Este un feature phone cu bateria de 3000 mAh. Cea mai inedită funcție a sa este cea de reverse charging. Prin intermediul Micromax X352 poți reîncărca smartphone-ul sau tableta. La 36 dolari ajunge a fi mai ieftin și decât unele baterii externe de 3000 mAh.

X352-india-feature-img2

X352 este conceput drept un telefon secundar, dar bateria gigantică livrează o autonomie mare și suportul pentru două cartele SIM îl recomandă și celor dornici de un telefon mobil cu autonomie mare (11 ore în convorbiri, 700 de ore în standby).

Sursa: Liliputing.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.