Accesorii inteligente

Microsoft HoloLens este primul computer holografic integrat ce rulează Windows 10. Compania americană a anunțat debutul său pe 29 de piețe noi. 

Lista este formată din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția și Turcia.

HoloLens a fost anunțat în 2015 și a debutat comercial în SUA și Canada din 31 martie 2016. În comunicat nu am găsit și prețul recomandat din țara noastră. În SUA costă 3000 de dolari.

Toate detaliile legate de acest computer gândit pentru mixed reality le găsiți aici.

Declarație oficială:

Microsoft are misiunea de a sprijini fiecare persoană şi organizaţie de pe planetă să realizeze mai mult,” a declarat Lorraine Bardeen, general manager, Microsoft HoloLens și Windows. „Realitatea mixtă are potențialul de a ajuta clienții și companiile din întreaga lume să realizeze lucruri care nu au fost posibile până acum. Experiențele de realitate mixtă vor ajuta companiile și angajații să îndeplinească sarcini esențiale mai rapid, mai sigur și mai eficient, și să creeze noi moduri de conectare cu clienții și partenerii.”

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.