Smartphone

eMAG listează Microsoft Lumia 535 la 569 lei. Ar fi fost interesant dacă Lumia 535 costa 535 lei. Este unul dintre primele telefoane la care s-a renunțat la brandul Nokia.

Ce primești pentru suma respectivă?

display  IPS de 5 inch cu rezoluție 540×960 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3;

– procesor Qualcomm Snapdragon 200 de tip quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 128 GB;

– Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim;

– dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth LE cu suport pentru conexiunea cu accesoriile de fitness, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS, radio FM;

– 5 Megapixeli cu LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli pentru cei pasionați de fotografiile de tip selfie;

– baterie de 1905 mAh, 146 gr. și 8.8 mm grosime.

Îl consider a fi adevăratul urmaș al lui Nokia Lumia 520. Apropo, pe Amazon UK costă 95 de lire sterline / 545 lei. Destul de apropiat de costurile afișate pentru Lumia 535 de către cel mai mare retailer autohton.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.