Tablete

Conform Businessweek, Microsoft nu va lansa nici un concurent pentru tabletele celor de la Apple și Google până în finalul anului 2012.

Asta inseamnă de acum cel puțin 18 luni, timp în care Apple va putea lansa a 3-a, daca nu chiar a 4-a generație iPad. La fel și Google, Android 4.0 sau 4.5 sau 5.0. Ar însemna că Microsoft va răspunde în 2 ani și jumătate ideii celor de la Apple de a redefini conceptul de computer personal. Google a reușit să răspundă intr-un an. Palm, în ciuda falimentului și a faptului că a fost înghițită de HP, va avea în curând propria tabletă.

Este uluitor cum o companie ca aceasta refuză să ia în considerare preferintele a milioane de utilizatori, ce tind tot mai mult sa renunte la PC, laptop si alte dispozitive, în vederea achizitionarii de tablete. Motivul principal pentru care Microsoft refuză să produca acest tip de dispozitive este acela că vrea să echipeze cu Windows orice. Sau poate se pregatesc atât de bine încât vor produce o mare surpriză. Vom aștepta și vom vedea, cam mult, ce-i drept.