Diverse

Pentru cei care folosiți autoturismul des și aveți nevoie atât de un sistem de navigație, cât și de un dispozitiv care să înregistreze tot ce se petrece pe șosea, dar nu doriți două device-uri care să limiteze vizibilitatea, Mio a lansat GPS-ul cu cameră video integrată Combo 5107 LM. Dispunând de un ecran tactil de 5 inch și de hărți actualizate pe viață, dar și de funcțiile ”IQ Routes”, ”LearnMe Pro” și ”Asistență la parcare”, gadgetul se va dovedi un partener de nădejde la drum.

În afară de a fi un simplu sistem de navigație, dispozitivul mai poate înregistra clipuri video la o rezoluție HD 720p, camera cu unghi larg, de 120 de grade și o dimensiune a diafragmei de F2.4 ce permite să intre mai multă lumină, asigurând înregistrări clare și în condiții de luminozitate scăzută.

Prin integrarea unui senzor G, cu trei axe, Combo 5107 LM poate deveni martorul de încredere în relația cu asiguratorul, chiar și în cazul unei coliziuni din spate, arătând punctul de provenienţă și forța impactului. Mai mult, GPS-ul cu cameră video integrată de la Mio, înregistrează direcția, viteza, precum și coordonatele geografice și le sincronizează cu Google Maps.

Mio_Combo_5107_LM_Camera

Cei interesați, vor putea achiziționa noul gadget de la Mio începând cu luna octombrie a acestui an.

Specificații tehnice detaliate pentru Mio Combo 5107 LM

A. GPS:

– actualizări gratuite pe viață ale hărților;

– ecran tactil de 5 inci;

– dispune de funcția „IQ RoutesTM” care foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată;

– modulul „LearnMe Pro™” monitorizează şi reţine stilul de condus al utilizatorului;

– dispune de funcția de „Asistență la parcare”, afișând automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinației;

– oferă asistenţă pentru încadrarea pe banda corectă a drumului, vizualizare 3D a intersecțiilor, ghidare în tuneluri şi informaţii despre rutele selectate.

B. Cameră video:

– camera video funcționează simultan cu modul GPS;

– înregistrează direcția, viteza, precum și coordonatele geografice și le sincronizează cu Google Maps;

– dispune de un senzor G integrat, cu 3 axe, care înregistrează direcţiile de deplasare;

– înregistrare automată ciclică – în momentul pornirii mașinii;

– calitate video HD – 720p, cu o dimensiune a diafragmei de F2.4;

– camera are un unghi larg, de 120 grade.

Mio_Combo_5107_LM Mio_Combo_5107_LM_Camera Mio_Combo_5107_LM_Meniu Mio_Combo_5107_LM_Meniu_Principal

Categorii: alte-gadgeturi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.