Mio MiVue R850T Dual Foto si Video

Mio are în ofertă o gamă extrem de variată de camere auto DVR, iar de azi aceasta se îmbogățeste cu două noi produse. Ambele sunt promovate de companie drept premium și ambele vin cu senzori atât pentru filmarea către față, cât și către stapte. Însă, abordările sunt diferite. Trebuie menționat că de la început de 2024 toatele produsele Mio au o garanție de 3 ani.

Începem cu Mio MiVue R850T Dual, care este în imaginea reprezentativă. Așa cum se poate vedea vorbim despre o cameră de tip oglindă, care însă este reprezentată în totalitate de un ecran. Da, avem un display cu diagonala de 11.88 inch, adică de 30.17 cm. Sigur că fiind foarte wide acest ecran nu are o suprafață uriașă, dar este oricum foarte mare față de mai toate soluțiile de același tip, al căror afișaj ocupă însă doar o anumită parte din oglindă.

Cele mai importante caracteristici pentru Mio MiVue R850T Dual:

  • ecran tactil IPS de 11.88 inch, cu funcție anti-orbire și tratament anti-reflexiv, cu luminozitate înaltă, de până la 1000 nits;
  • camere față și spate cu senzori Sony Starvis CMOS, f/1.8, unghi 130°. Camera față poate capta la maxim 2.5K (1440p) HDR sau 1080p cu 60 fps, senzorul spate rezoluție maximă Full HD 1080p HDR. Codec SuperMP4 (H.264) pentru compresie eficientă;
  • cablu 3 în 1 (un singur cablu iese din oglindă), SuperCap (condensator de mare capacitate în loc de baterie, pentru rezistență mai bună în condiții extreme de temperatură);
  • mod parcare inteligent, comenzi vocale, conectivitate Wi-Fi 5 (ac) pe 2.4 și 5 GHz pentru conexiune cu smartphone-ul, modul GPS integrat ce înregistrează viteza mașinii, poziția acesteia și care permite avertizări pentru camerele / radarele fixe din Europa (fără anumite țări).

Mio MiVue R850T Dual este deja sau urmează a ajunge curând în magazinele de specialiatate la un preț recomandat de 2.149 lei.

Cea de-a doua cameră duală de la Mio lansată azi este MiVue J756DS. Camera față este una discretă, ce se poate fixa pe parbriz cumva în spatele oglinzii retrovizoare a mașinii, pentru a nu obstrucționa câmpul vizual al șoferului. Camera spate se montează în interior, pe lunetă, la fel ca la MiVue R850T Dual.

Mio MiVue J756DS Dual

Cele mai importante caracteristici pentru Mio MiVue J756DS:

  • cameră față cu senzor Sony Starvis CMOS, cameră spate cu senzor de 2 Megapixeli. Ambele camere au f/1.8 și filmează la rezoluție maximă Full HD 1080p, cu 30 fps;
  • SuperCap (condensator în loc de baterie), GPS și Wi-Fi integrate, alerte viteză, aplicație smartphone;
  • în pachet este inclus accesoriul Mio SmartBox III care permite activarea modului inteligent de Parcare, cu detecție atât la impact, cât și la mișcare.

MiVue J756DS are un preț recomandat de 1.099 lei și este sau va ajunge curând în oferta magazinelor partenere Mio.