Accesorii inteligente

Mio Technology a lansat în România camera video auto Mio MiVue 786 WiFi, prima din gamă ce este capabilă să transmită live pe contul de Facebook al utilizatorului filmări din timpul călătoriei.

Mio MiVue 786 WiFi oferă suport pentru carduri microSD de până la 128 GB, include un ecran tactil de 2.7 inci (6.9 cm) cu meniu intuitiv şi pictograme de mari dimensiuni, GPS, Wi-Fi şi integrează un senzor optic Sony cu deschidere f/1.8, unghi larg de vizualizare (140 de grade), rezoluţie FullHD şi filtru infraroşu pentru filmări nocturne.

Camera video auto oferă posibilitatea salvării videoclipurilor pe smartphone folosind aplicaţia MiVue Pro, iar ulterior postarea acestora pe reţelele de socializare. Mio MiVue 786 WiFi poate fi setată să transmită live pe Facebook imaginile la rezoluţie FullHD din timpul deplasării cu autoturismul.

Device-ul mai dispune de un sistem avansat de asistenţă a şoferului, anunţându-l pe acesta când părăseşte involuntar banda de circulaţie, în caz de coliziune frontală sau dacă distanţa dintre autoturism şi maşina din faţă scade brusc. Mio MiVue 786 WiFi oferă avertizări pentru camerele de radar fixe, dar şi alerte sonore în cazul depăşirii limitei de viteză.

Mio MiVue 786 WiFi este disponibilă în România la preţul de 799 lei, iar suplimentar se mai poate achiziţiona o cameră video auto opţională pentru înregistrarea evenimentelor rutiere din spatele vehiculului.