Accesorii inteligente

Personal deţin un televizor LG mai vechi cu rezoluţie HD , dar care momentan îşi face treaba cu prisosinţă şi nu simt nevoia să îl schimb. De câteva zile mă tot bate gândul să îmi achiziţionez un TV box pentru “a-mi face mai inteligent” televizorul, iar în căutările mele am găsit mai multe variante. Din păcate în România preţurile sunt destul de mari şi ca de obicei în ultima perioadă, m-am reorientat către site-uri din afară.

Astfel, în căutările mele, am găsit un TV box cu o denumire mai ciudată: MK808B Plus. Dacă în urmă cu câţiva ani preţurile acestor “cutii minune” erau ridicate, astăzi putem comanda un astfel de gadget la preţuri de sub 30 euro. MK808B Plus este un TV box care prin suportul sistemului de operare Android 4.4 KitKat rulează fluent filme la 1080p (FullHD) şi de asemenea oferă acces la internet, aplicații din Google Play, jocuri, servicii de streaming video al posturilor TV, filme etc. Preţul acestui device este de doar 34.99 dolari pe gearbest.com, iar exclusiv pe gadget.ro vă oferim codul cupon MK808BCN care reduce preţul acestui device la 29.99 dolari. L-am solicitat la review şi sper să îl primim în perioda următoare, astfel încât să vă oferim mai multe detalii despre acest TV box.

Până atunci vă las cu specificaţiile tehnice ale lui MK808B Plus:

Date tehnice MK808B Plus
Procesor Procesor quad-core Amlogic M805 tactat la 1.5 GHz
Memorie 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare (suport pentru card microSD de până la 32 GB)
GPU Mali-450 MP
Sistem de operare Android 4.4 KitKat
Conectivitate Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, DLNA, HDMI, RJ-45, USB 2.0, cititor de carduri
Greutate 28 gr.
Grosime 15 mm

Ce părere aveţi? Merită achiziţionarea unui TV box pentru un televizor non-SMART?

tv box 2

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.