Hardware

MMD, partener licenţiat al monitoarelor Philips, a anunţat lansarea a două noi monitoare FullHD în România: Philips 221B8 şi Philips 243S5.

Philips 221B8 este un monitor FullHD cu o diagonală de 21.5 inci echipat cu gamă diversificată de tehnologii noi în domeniu, cât şi cu diverse alte opţiuni. Tehnologia exclusivă SmartImage analizează în mod continuu conținutul afișat pe ecran pentru a optimiza performanța acestuia. În funcție de sarcina pe care o are de îndeplinit, utilizatorul poate alege dintre mai multe moduri: Office, Photo, Movie, Game etc. și permite funcției SmartImage să regleze contrastul, saturația culorilor și claritatea acestora pentru a crea cea mai bună imagine în funcție de aplicația utilizată.

Panoul TFT-LCD de 21,5 inchi deține un sistem W-LED flicker-free pentru a regla luminozitatea și a reduce oboseala ochilor, în timp ce pentru o redare cât mai realistică a culorilor, tehnologia SmartContrast ajustează automat culorile și controlează intensitatea luminii de fundal, intensifică nivelul de contrast pentru nuanțe mai bogate și mai întunecate în clipuri, jocuri și fotografii. Pentru o protecție pe termen lung a ochilor, Philips LowBlue Mode reduce razele de lumină albastră de undă scurtă produse de ecranele LED, evitând potențiala deteriorare a vederii în timp.

Philips 221B8 mai include tehnologii precum EasyRead Mode, care ajută la crearea unei experiențe de citire asemănătoare cu cea de pe hârtie sau SmartErgoBase care permite o flexibilitate sporită printr-un suport care ușurează reglarea înălțimii, înclinării și a unghiului de rotație a ecranului.

Philips 243S5 este varianta mai mare a modelului prezentat anterior, acesta având un ecran de 23.6 inci cu rezoluţie FullHD.

Ambele monitoare Philips sunt echipate cu game complete de opțiuni digitale și analogice, cum ar fi porturile DVI-D, HDMI și porturi VGA, modelul 221B8 incluzând și tehnologia DisplayPort 1.2, permițând înlănțuiri de tipul daisy-chaining. În plus, cele două display-uri au un design sustenabil care reduce impactul asupra mediului înconjurător în timpul ciclului de viață al produsului.

Philips 243S5 va fi disponibil la comandă începând cu luna iunie, în timp ce Philips 221B8 va putea fi achiziţionat din iulie, ambele urmând să aibă un preț de 639 lei.