Diverse

ZTE se află într-unul din cele mai critice momente ale existenţei sale, asta după ce Statele Unite ale Americii a interzis companiei să mai utilizeze orice fel de resursă americană pentru următorii şapte ani.

Embargo-ul este unul foarte serios, iar în acest moment ZTE funcţionează la cota de avarie. Complexitatea situaţiei este atât de mare, încât poate duce şi la momente amuzante pentru cei din exterior.

La un sediu ZTE din Shenzen s-a stricat unul dintre pisoarele existente în locaţie. Deoarece acest pisoar a fost produs de compania American Standard ce are sediul în New Jersey, oficialii ZTE nu pot comanda piesa stricată pentru că ar încălca interdicţia impusă de statul american.

Bărbaţii ce lucrează în această clădire sunt întâmpinaţi cu un mesaj pus în dreptul pisoarului prin care sunt înştiinţaţi că imediat ce embargo-ul va fi ridicat, pisoarul va fi reparat.

Sper doar să nu se strice şi celelalte până la anularea interdicţiei :) .

Sursa: scmp.com

Categorii: zte

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.