Telefoane Mobile

Moto X va fi lansat pe 1 august. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva ore, zvonurile s-au extins și mai tare. O primă imagine de presă a ajuns pe site-urile tech din dot com plus specificații hardware.

Specificații pentru Moto X:

– display de 4.7 inch cu rezoluție HD / 1280×720 pixeli;

– procesor Qualcomm MSM8960DT de tip dual-core la 1.7 GHz, Adreno 320 GPU 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– 10.5 Megapixeli și cameră frontală de 2.1 Megapixeli.

Se vorbește și de primele teste de benchmark. Ar fi scos 18 – 19.000 de puncte în AnTuTu Benchmark și 7100 în 3DMark cu Ice Storm Extreme.

Mult timp se discuta de un display de 4.3 inch cu rezoluție HD. Acum văd că s-a urcat la 4.7 inch și cu butoane de tip touch pe display precum la LG Nexus 4 și GALAXY Nexus, Android în varianta fără interfață grafică de la Motorola. Spatele telefonului ar fi făcut din fibre de kevlar pentru duritate și rezistentă sporită.

moto-x-press-render

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.