Smartphone

Este un smartphone anunțat în 2011, Germanos îl listează la 499 lei fără semnarea unui contract. Mă rog, vă dați seama că vorbim de un telefon aflat pe stoc, de care Cosmote + Germanos încearcă să scape cât mai rapid. De aici și căderea de preț de la peste 1000 lei la sub 500 de lei.

Puteți face comanda pe Germanos.ro și smartphone-ul Motorola Atrix este adus la cel mai apropiat shop Germanos. 

Ce primești pentru 499 lei?

– display de 4 inch cu rezoluție 540×960 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass;

– procesor Tegra 2 dual-core la 1 GHz pe ARM Cortex-A9, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 2.3 Gingerbread;

– 3G, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 Megapixeli și filmează la 1080p, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 1930 mAh, 135 gr. și 11 mm grosime.

Sunt câteva puncte CONTRA: Android 2.3 Gingerbread și fără update la 4.0 Ice Cream Sandwich sau 4.1 Jelly Bean, interfață grafică MOTOBLUR. Problema este că fără o versiune superioară de software nu poți instala multe aplicații din Google Play (browserul Chrome ar fi un exemplu).

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.