Telefoane Mobile

Seria DROID este comercializată doar în SUA. Nu cred că Motorola DROID Mini va fi importat pe plan local. Mă rog, presupun că s-ar putea să-l vedem pe la unele magazine online ce-l vor importa neoficial din SUA. Pe de altă parte, poate Google se va gândi să extindă prezența Motorola și în Europa de Est.

Specificații pentru Motorola DROID Mini:

– display Super AMOLED de 4.3 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli și rezistent la picăturile de apă;

– procesor dual-core la 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 4G, 3G, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi hotspot, DLNA, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 10 Megapixeli și filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 2000 mAh, 140 gr. și 8.6 mm grosime.

Va fi disponibil în SUA, din 20 august. Spatele telefonului este fabricat din fibre de kevlar. Când am trecut pe vedere peste specificațiile hardware m-am dus instant cu gândul la Motorola Moto X și ce se spunea că ar integra în urmă cu câteva săptămâni. Nu i se poate reproșa mai nimic lui Motorola DROID Mini, doar faptul că nu este importat și în România, pe calea oficială.

Motorola Droid Mini va concura cu Samsung GALAXY S4 Mini și HTC One Mini.

Sursa: Motorola / Credit foto

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.