Aşa îşi promovează Motorola cel mai nou produs. Bineînţeles că este o chestie neoficială. Personal nu cred că este bine când te uiţi în ograda vecinului. Deşi vor să detroneze RIM (compania ce deţine brandul BlackBerry) terminalul Droid Pro vine cu design diferit. Întradevăr are tastatură qwerty sub ecran dar:
ecranul este uriaş cu cei 3,1 inch ai săi cu touchscreen inclus;
procesorul de 1 Ghz este uriaş faţă de 624 Mhz cât are modelul Torch al RIM;
sistem de operare Android. Are o deschidere mult mai amplă decât os-urile BlackBerry dar nu este lipsit de probleme oferite de miile de aplicaţii ce necăjesc handseturile pe care sunt instalate. Experienţa business a B. este dată şi de s.o. unicat;
– tastatura qwerty de pe Droid Pro pare înghesuită iar dacă scrii mult este deranjant;
dimensiunile mari s-ar putea să incomodeze. Nu credeam că o să zic vreo dată o chestie de genul acesta dar unele telefoane inteligente sunt prea mari şi pierd din mobilitate. Este nasol să ai o grijă permanentă pe unde îl pui, iar în buzunar abia să încapă.
În rest aş spune că Droid Pro ca hardware este peste orice alt BlackBerry. Ghinionul său că nu are parte de o imagine de companie atât de cool ca B. Dar cu acest device ne arată că sunt pe drumul cel bun.
Sanjay Jha spune că 34% din posesori de telefoane BlackBerry sunt gata să părăsească acest os pentru ecosistemul Android dacă vor avea parte de un telefon care să ofere caracteristicile business specifice modelului canadian.
via ! androidandme

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.