Smartphone

Se pare că doar pentru piața chineză. Pe piața americană, Motorola RAZR are o cameră foto de 8 Megapixeli. Se pare că până la sfârșitul lui 2011 vor fi vândute în China, telefoane RAZR cu camere de 13 Megapixeli care cel puțin în număr de  Megapixeli ar pune la respect și pe Nokia N8.

Ar fi în discuție două telefoane. XT928 căruia îi lipsește spatele din kevlar și MT917 care va avea și un display de 4.5 inch cu rezoluție de 1280×720 pixeli, spate din kevlar și senzorul uriaș la camera foto.

Nu există o confirmare oficială.

Sursa: engadget.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.