Telefoane Mobile

Motorola Edge este o versiune accesibilă, un smartphone foarte bun, însă Motorola a implementat tot ce are mai bun în varianta premium, în flagship: Motorola Edge Plus.

Noul device integrează aceleaşi display curbat Endless Edge, unul cu o curbură de aproape 90 de grade, rată de refresh de 90Hz, aspect 21:9, dar primeşte în plus suport pentru formatul HDR10+. Toate acestea promit o dinamică şi o calitate demnă de un flagship.

Motorola Edge Plus este echipat cu un sistem de patru senzori foto, cel principal de 108 Megapixeli beneficiind de tehnologia Quad Pixel ce combină patru pixeli într-unul pentru a obţine fotografii de 27 Megapixeli mult mai clare. Telefonul este capabil de înregistrări 6K la 30 fps, iar Motorola a implementat şi o stabilizare video excelentă obţinută din combinaţia OIS + EIS.

Noul device Motorola integrează un sistem 5G complex, unul ce foloseşte frecvenţe mmWave şi sub-6GHz pentru compatibilitate la nivel global şi pentru obţinerea de viteze de până la 4 Gbps.

Prin Motorola Edge Plus, Motorola introduce My UX, care le permite utilizatorilor să își personalizeze experiența pentru a fi și mai intuitivă și personală, conform dorințelor lor. My UX include toate experiențele Moto remarcabile pe care utilizatorii deja le cunosc și apreciază, de la aprinderea lanternei cu un simplu gest, până la pornirea camerei cu o singură mișcare a mâinii. Iar cu Motorola Edge Plus pe lângă noile interacțiuni pe display, My UX le permite utilizatorilor să ducă muzica, videourile și jocurile la următorul nivel, prin setări personalizate și comenzi avansate. Utilizatorii își pot crea chiar propriile teme pentru dispozitiv, alegând din gama unică de fonturi, culori, forme și animații pentru senzorul de amprentă.

Specificaţii complete pentru Motorola Edge Plus:

  • ecran Endless Edge tip OLED de 6.7 inch cu rezoluție FHD+ (2340 x 1080 pixeli), rată de refresh de 90Hz, aspect 21:9, HDR10+, certificare IP54 pentru rezistenţa la picături de apă;
  • procesor Qualcomm Snpdragon 865 de tip octa-core, Adreno 650 GPU, 12 GB memorie RAM LPDDR5, 256 GB UFS 3.0 spațiu intern stocare;
  • Android 10;
  • 5G mmWave + sub-6GHz, 4G LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac/ax, dual-band 2.4 și 5 GHz, Bluetooth 5.1, NFC, dual-GPS (L1+L5), GLONASS, BDS, GALILEO, Beidou, USB Type-C, scanner de amprente integrat în display, difuzoare stereo cu tehnologie de tunning audio Waves;
  • cameră principală de108 Megapixeli cu senzor f/1.8, 0.8 µm, tehnologie Quad Pixel, OIS, laser autofocus + 16 Megapixeli ultrawide la 117 de grade, f/2.2 + 8 Megapixeli telephoto cu f/2.4, OIS, 3x zoom optic, filmare 6K la 30 fps + senzor ToF 3D, cameră frontală cu 25 Megapixeli, f/2.0 şi tehnologie Quad Pixel;
  • baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 18W şi încărcare wireless la 15W, 203 gr. greutate şi dimensiuni 161.1 x 71.4 x 9.6 mm.

Motorola Edge Plus va fi disponibil în Europa la preţul de 1199 euro.

Categorii: motorola

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.