Telefoane Mobile

Se pare că Motorola pregăteşte un nou smartphone de top, unul care de această dată să poată lupta de la egal la egal cu cele mai puternice telefoane din piaţă.

Noul device a apărut sub denumirea Motorola Frontier (nu ştim dacă acesta este numele comercial sau cel intern), iar pe baza surselor actuale putem spune că se anunţă foarte interesant.

Înainte de a prezenta cele câteva posibile specificaţii, fac o mică paranteză pentru a menţiona că acest Motorola Frontier va utiliza un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen, însă nu ştim încă dacă va fi un Gen 1 modificat sau chiar Gen 2. Actualul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 este produs cu tehnologie Samsung şi se pare că cei de la Qualcomm au anumite nemulţumiri, tocmai de aceea îşi doresc şi un al doilea furnzior. Se pare că există deja o înţelegere cu TSMC pentru a produce tot în proces de 4nm. Motorola Frontier va primi acest ultim procesor.

Revenind la specificaţii, iată ce avem la bursa zvonurilor:

  • ecran curbat OLED de 6.67 cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 144Hz;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen (rămâne de văzut cum se va numi) + Adreno next-gen GPU;
  • 8 / 12 GB RAM LPDDR5 + 128 / 256 GB spaţiu de stocare UFS 3.1;
  • cameră foto triplă cu wide de 200 Megapixeli Samsung ISOCELL HP1 + ultra-wide de 50 Megapixeli Samsung JN1 + telephoto de 12 Megapixeli Sony IMX663;
  • cameră frontală de 60 Megapixeli cu senzor OmniVision OV60A;
  • baterie cu încărcare rapidă pe fir la 125W şi wireless la 50W.

Dacă se vor confirma aceste specificaţii, Motorola Frontier arată tare bine. Cu un preţ în jurul a 700 – 800 euro are toate şansele să se vândă excelent.

Sursa: sparrowsnews.com