Telefoane Mobile

Motorola a lansat astăzi printr-un eveniment ce a avut loc paralel în Londra şi Delhi noul său smartphone Motorola Moto E. După cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, Motorola lansează telefoane ieftine, dar cu raport calitate-preţ excelente. În acest context se încadrează şi noul Motorola Moto E, telefon ce va avea un preţ de achiziţie estimat la 110 euro.

Pentru aceşti bani, veţi primi un smartphone cu display protejat cu Gorilla Glass 3 de 4.3 inci cu rezoluţie qHD de 540 x 960 pixeli şi o densitate a pixelilor de 256 ppi, procesor dual-core Qualcomm® Snapdragon™ 200 tactat la 1.2 GHz, accelerator grafic Adreno 302 la 400 MHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB memorie internă (disponibili 2.21 GB) + suport pentru card microSD de până la 32 GB, cameră foto de 5 megapixeli, baterie de 1.980 mAh şi Android 4.4 KitKat.

moto e 2

Avantajele acestui smartphone sunt în primul rând preţul mic de achiziţie (110 euro), garanţia vă veţi primi update Android imediat ce acesta a fost lansat, fluenţă în rularea sistemului de operare, dar şi faptul că este un smartphone dual-sim ce vă permite să folosiţi două sim-uri în paralel.

Motorola Moto E este disponibil începând de astăzi în ţări precum India, Marea Britanie, Brazilia, Mexic, Spania şi Canada în 4 variante de culori: negru, alb, turcoaz şi galben-lămâie.

moto e colours