Smartphone

Motorola va lansa în curând un nou smartphone entry-level, un device care respectă liniile standard de design ale producătorului chinez – Motorola Moto E32.

Telefonul a primit de curând o serie de randări detaliate, unele care ne prezintă un terminal destul de solid, gros, cu o zona frontală cu margini generoase şi cameră frontală tip bulină poziţionată central şi trei senzori foto încadraţi într-un modul ce iese puţin în relief.

Ce nu observ în aceste imagini este senzorul de amprentă. Lateral nu este pentru că butonul power pare a fi unul clasic, integrat în logo-ul Motorola de pe spate nu cred că este pentru că poziţionarea sa este foarte joasă şi ar fi incomod în utilizare, iar în display nu are cum să fie integrat pentru că Motorola Moto E32 va avea un ecran ieftin IPS LCD. Deci unde este senzorul ?

La nivel hardware ne aşteptăm la un ecran IPS LCD, procesor MediaTek Helio G85 de tip octa-core, 4 / 6 GB RAM, 64 / 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto triplă cu senzor principal de 50 Megapixeli şi o baterie de 5000 mAh cu încărcare lentă la 10W.

Un ultim aspect ce merită evidenţiat este că Motorola Moto E32 va veni preinstalat din fabrică cu Android 12.

Sursa: bestopedia.org

Categorii: motorola

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.