Smartphone

Motorola Moto G23 va fi lansat foarte curând, iar din primăvara acestui an îl vom vedea şi în ofertele retailerilor locali. Vorbim de un smartphone de buget, unul care după imaginile detaliate apărute în online, va arăta şi foarte bine:

Chiar dacă discutăm despre un telefon construit din plastic, se pare că Motorola a mai tras cu ochiul şi la alţi producători şi va propune nişte trăsături mai elegante, mai demne de 2023 (modelele Motorola actuale din segmentul entry-level şi mid-range nu îmi plac deloc, parcă au fost desenate în grabă de nişte designeri ce au terminat o facultate privată în Sri Lanka). Acest Motorola Moto G23 arată mai bine.

Cât despre specificaţii, avem o listă detaliată a acestora:

  • display IPS LCD de 6.5 inci cu rezoluţie HD+ (1600 x 720 pixeli) şi rată de refresh la 90Hz;
  • procesor octa-core MediaTek Helio G85 realizat pe 12nm cu Arm Mali-G52 2EEMC2 drept GPU;
  • 4 GB RAM + 128 GB spaţiu de stocare;
  • cameră foto triplă cu senzor wide de 50 Megapixeli + senzor ultrawide de 5 Megapixeli + senzor macro de 2 Megapixeli;
  • cameră frontală de 16 Megapixeli;
  • baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 30W.

După cum probabil v-aţi dat seama vorbim de un smartphone 4G only, unul ce ar putea costa în Europa aproximativ 200 de euro.

 

Sursa: deaIntech.com

Categorii: motorola

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.