Smartphone

Motorola l-a adus în cadrul IFA Berlin 2017 pe Moto X4, propunerea companiei în segmentul mid-range. 

Specificații Motorola Moto X4;

  • display IPS de 5.2 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass, certificare IP68 în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 630 de tip octa-core la 2.2 GHz pe ARM Cortex-A53, Adreno 508 GPU, 3 / 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 2 TB;
  • Android 7.1 Nougat;
  • dual-sim, 4G, Wi-Fi ac, dual-band, bluetooth 5.0, NFC, cititor de amprentăA-GPS, GLONASS, Galileo
  • cameră principală de tip dual cu 1 x 12 Megapixeli cu f/2.0 dimensiune a pixelului de 1.4 microni și 1 x 8 Megapixeli cu f/2.2 și dimensiune a pixelului de 1.12 microni, filmează la 2160p cu 30 fps, cameră frontală de 16 Megapixeli cu f/2.0 și dimensiune a pixelului de 1 micron;
  • baterie de 3000 mAh cu încărcare rapidă, 163 gr. și  7.99 mm grosime.

Aș spune că avem de-a face cu un produs destul de sofisticat din partea Motorola pe segmentul mid-range. În primul rând că la nivel de design avem o combinație de sticlă și metal – sticlă în partea spate și metal în ce privește marginile dispozitivului, șasiul său ca să spun într-un termen mai plastic.

Are integrare cu Amazon Alex pentru cei pasionați de comenzile vocale, nu este cazul personal. Apreciez faptul că mizează pe o cameră duală, diafragma de f/2.0 s-ar putea să fie considerată modestă, dar până la urmă nu-i vârf de gamă ci mid-range.

Camera frontală a fost eficientizată pentru selfie-urile în low-light, cel puțin așa afirmă Motorola în materialele de presă ce-l însoțesc pe X4. De punctat și rezistența la contactul cu apa și praful, certificare IP68.

Nu am detalii legate de preț și disponibilitate în țara noastră, doar că viitorul apropiat va avea un element local de lansare pentru X4.

Cu excepția bulbului de la camera duală, nu-i așa că seamănă destul de mult cu Samsung GALAXY S7

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.