Telefoane Mobile

Cred că în acest moment camera frontală tip pop-up este cea mai bună opţiune pentru a aduce pe un smartphone un display FullView complet fără niciun fel de elemente disturbatoare. Mai mulţi producători au implementat acest sistem sub o formă sau alta, iar luna aceasta încă unul se va alătura acestei liste: Motorola.

Prin America Latină au apărut primele imagini cu acest telefon, unul despre care se zice că ar fi Motorola Moto G8. La prima vedere pare a fi un smartphone accesibil, fără pretenţii, cel mai probabil un mid-range decent. În zona frontală observăm un display de dimensiuni generoase, iar pe spate se evidenţiază camera foto duală cu flash LED şi un posibil laser autofocus, cât şi un scanner de amprente înconjurat de un inel LED, unul util pentru estetică şi notificări.

Din păcate în acest moment nu avem informaţii hardware, însă cu siguranţă în zilele următoare vom afla mai multe detalii despre primul smartphone Motorola cu cameră frontală tip pop-up.

Sursa: fonearena.com

Categorii: motorola

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.