Motorola Razr a debutat în România din aprilie, iar prețul recomandat era de 6999 lei. A fost adus într-o nouă variantă de culoare – Blush Gold, iar prețul a fost redus.

Motorola Razr cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 4999 lei*;

*Momentan, Altex nu a trecut la noul preț recomandat de către producător. Îl afișează pe cel vechi de 6999 lei. 

Cei ce au cumpărat telefonul la prețul de 6999 lei pot primi din partea Motorola & Altex un voucher de 2000 lei. Acest voucher va putea fi utilizat în achiziția de smartphone-uri Motorola, până la 31 decembrie 2020.

Este plăcut să vezi că un producător încearcă să-și răsplătească clientela, mai ales că discutăm despre cel mai scump smartphone din portofoliul curent al Moto.

Acum îl găsiți pe Razr în două variante de culoare: Noir Black și Blush Gold.

Motorola afirmă că update-ul la Android 10 a îmbunătățit utilizarea smartphone-ului (ecranul secundar Quick View afișează contactele preferate și mesaje fără a fi nevoie în a deschide ecranul principal, deschiderea camerei prin swipe spre dreapta pe ecranul secundar, selfie-uri în mai multe moduri cu afișare pe ecranul secundar – Group Selfie, Portret Mode, Spot Color etc, navigare de tip turn-by-turn prin Google Maps, controlul playlist-ului redat prin Spotify sau YouTube Music etc).

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.