Televizoare

Piaţa televizoarele este o piaţă complexă, cu o diversitate de producători, modele şi tehnologii similară cu cea a smartphone-urilor. Se pare totuşi că aceasta atrage din ce în ce mai multe priviri, valul de noi intraţi fiind dovada evidentă că televizoarele se vând foarte bine şi că este loc pentru toată lumea.

Din 16 septembrie vom avea un nou jucător pe această nişă şi anume Motorola. Chiar dacă compania va testa pentru început doar utilizatorii din India, planul lor pare a fi de lungă durată cu expansiune. Motorola TV va fi anunţat oficial pe 16 septembrie, iar primul televizor va fi unul smart şi de buget.

Sursele actuale indică Android 9.0 Pie TV ca sistem de operare, un procesor MediaTek de tip quad-core cu GPU Mali-450, soundbar de 30W, suport DTS TruSurround şi Dolby Audio, tehnologie MEMC şi margini foarte, foarte înguste.

Bănuiesc că diagonala minimă va fi de 32 inch, iar preţul de plecare de maxim 200 – 250 dolari.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: motorola
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.