Smartphone

Compania americană achiziționată de Google pentru 12.5 miliarde $ nu știe să țină ascunse detalii cu referire la tabletele sau telefoanele aflate în dezvoltare. Mereu s-au aflat informații înainte de lansarea oficială despre Droid Bionic, Milestone 3, Atrix 2 și acum a venit rândul lui Xoom 2 – tabletă și Spyder – un alt smartphone Motorola.

Motorola Spyder

Ar trebui să fie o premieră pentru Motorola și asta prin prisma display-ului de 4.3 inch cu rezoluție qHD de 540×960 pixeli. Nimic nou până aici, importantă este tehnologia din spatele său – SuperAMOLED de la Samsung. O mișcare bună din partea americanilor care pe niciun smartphone de-al lor nu au punctat serios la display. Motorola Atrix – prima generație – avea un hardware bun, o baterie mare, dar display-ul era un TFT simplu care nu-și avea locul acolo.

Datele tehnice ce-l animă pe Spyder s-ar putea să fie similare cu cel de pe Motorola Atrix 2 – dual-core la 1 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și cameră foto de 8 Megapixeli care să filmeze la 1080p.

Motorola Xoom 2

Nu se știu prea multe despre tableta Xoom. Se spune că display-ul ar fi de 8.2 inch. Nu am citit despre o altă tabletă cu această diagonală. Până acum au fost tablete de 5.3 inch, 7 inch, 7.7 inch, 8.9 inch, 9.7  inch și 10.1 inch.

Via: unwiredview.com