Tablete

Am avut ocazia să testez această tabletă și prezentarea o găsiți aici. Orange o va aduce de săptămâna viitoare la abonament. Bineînțeles că vorbim de acele abonamente de internet mobil denumite Colibri. Sunt curios ce prețuri va avea. Cu un discount generos s-ar putea să vândă destul de bine. Specificațiile tehnice sunt identice cu excepția faptului că aduce și 3G pe lângă Wi-Fi. Mi-a plăcut tableta dezvoltată pe Tegra 2 cu procesor dual-core la 1 Ghz, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, cameră foto de 5 Megapixeli 730 grame, 12.9 mm grosime.

Marea sa problemă este că Asus Eee Pad Transformer care are cam aceleași date tehnice costă cu aproape 1.000 de lei mai puțin.

Motorola Xoom s-ar putea să ajungă și la Cosmote. Vodafone are deja în portofoliu o tabletă cu Android 3.1 HoneyComb – Galaxy Tab 10.1v.

Via go4it.ro

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.