Smartphone

Lista telefoanelor din gama Zenfone se continuă cu ASUS Zenfone 6, phablet cu display de 6 inch și prețul se va situa cel mai probabil în jurul a 1200 – 1300 lei.

Specificații detaliate pentru ASUS Zenfone 6:

– display de 6 inch TFT LED Backlight / IPS cu rezoluție HD / 1280×720 pixeli;

– procesor Intel Atom Z2580 de tip dual-core la 2 GHz, 1 / 2 GB RAM, 8 / 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.3 Jelly Bean și update în viitor la Android 4.4 KitKat;

– 3G cu viteze în download de până la 42 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 13 Megapixeli cu f/2.0, cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 3230 mAh, 200 gr. și 9.9 mm grosime.

Este și produsul companiei taiwaneze ce pot spune că mi-a plăcut în mod deosebit. Pe lângă designul cu finisare premium și materiale destul de bune aș puncta și aspectele hardware. Nu știu în ce configurație urmează a sosi în țara noastră. Detaliile optime ar fi display IPS, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare.

ASUS ar da lovitura dacă ar reuși să introducă aceste telefoane și în oferta operatorilor telecom.

Mai multe  detalii în clipul video:

Câteva fotografii cu ASUS Zenfone 6:

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.