Hardware

Alături de Samsung GALAXY S5 și de Gear Fit au fost prezentate Gear 2 și Gear 2 Neo. Diferențele dintre Gear 2 și Gear 2 Neo sunt minore. Spre exemplu, al doilea model cu terminația Neo nu integrează camera foto de 2 Megapixeli. Ambele rulează Tizen OS, am înțeles că Samsung pregătește și primul Gear să treacă pe Tizen OS sub forma unui update.

Câteva detalii legate de Samsung Gear 2:

– display Super AMOLED de 1.63 inch cu rezoluție 320×320 pixeli;

– procesor dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare;

– cameră de 2 Megapixeli cu autofocus;

– conectivitate asigurată de bluetooth, transmitățor infraroșu;

– baterie de 300 mAh, 68 gr.

Gear 2 include o tastă fizică sub ecranul Super AMOLED de 1.63 inch. Are rol în blocarea / deblocare rapidă a ceasului inteligent. Interfața este cea regăsit și pe prima generație denumită GALAXY Gear.

Poți utiliza Samsung Gear 2 pe post de telecomandă pentru televizor sau diverse alte accesorii  controlate prin infraroșu. Este un feature nou, la GALAXY Gear puteai controla TV-ul, dar prin combinația cu GALAXY Note 3.

Sunt mai multe variante de culoare și nu se cunoaște prețul sau disponibilitatea în țara noastră.

Mai multe detalii legate de Samsung Gear 2:

Câteva fotografii cu Samsung Gear 2:

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.