Hardware

Mobile World Congress este târgul de tehnologie ce aduce anual premiere care mai de care mai interesante. Una dintre cele prezentate anul acesta este a celui mai nou şi celui mai mare card microSD din lume. Vorbim aici de SanDisk Ultra microSDXC UHS-I şi are o capacitate de 128 GB.

Noul card microSD al celor de la SanDisk permite înregistrarea a 16 ore de video FullHD, 7.500 melodii în format MP3, 3.200 de fotografii şi peste 125 de aplicaţii.  SanDisk Ultra microSDXC UHS-I face parte din clasa 10 de viteză (ajunge la o citire a datelor de 30 MB/s). Cardul este rezistent la apă, praf, şocuri, temperaturi ridicate şi chiar la raze ultraviolete.

SanDisk Ultra microSDXC UHS-I este perfect pentru telefoane, tablete şi aparate foto ce au posibilitatea să filmeze în format 4k, atât datorită capacităţii de stocare sporite, cât şi a vitezelor de transfer ridicate. Din păcate, la momentul actual, o gamă foarte restrânsă de gadget-uri sunt capabile să citească carduri cu o memorie de 128 GB (majoritatea sunt limitate să citească până la 64 GB).

infotouch-gadget-mwc-2014

Preţul unui astfel de card va fi de 199 dolari, are garanţie de la producător 10 ani şi va fi disponibil începând cu luna martie a acestui an.

Sursa: Sandisk.com

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.