Telefoane Mobile

Târgul Mobile World Congress ce va avea loc în perioada 27 februarie – 1 martie în  Barcelona se apropie vertiginos, iar zvonurile despre noutăţile din cadrul acestui târg cresc de la o zi la alta. Ultimele au apărut astăzi şi se referă la două noi smartphone-uri destul de interesante: unul din partea companiei Huawei şi unul din partea companiei Motorola.

Huawei se pare că doreşte să lanseze primul telefon cu procesor quad-core din portofoliu, Ascend D1Q. Se zvoneşte că terminalul va avea dotări de top, ţinând cont că procesorul va fi extrem de puternic. De asemenea, Huawei va mai lansa şi o nouă tabletă MediaPad cu un display de 10 inch.

Motorola în schimb se pare că pregăteşte un smartphone cu procesor Intel Medfield x86. Probabil că va fi un procesor single-core Intel Atom Z2460. De asemenea, terminalul va avea preinstalat Android 4.0 ICS, fiind primul smartphone cu acest sistem de operare din portofoliul Motorola. Display-ul probabil va avea un format 16:9, deci 720p ca rezoluţie şi probabil va utiliza tehnologia Super AMOLED.

Surse: androidcommunity.com şi gsmarena.com