My Heartbeats este o aplicație pe care o găsiți în App Store și Google Play, iar Orange a pregătit o surpriză de-a dreptul inedită. În primul rând trebuie să fii client al operatorului telecom, iar prin My Heartbeats poți trimite sunetul inimii tale, dar și MB de date.

Bătăile inimii = de 10 ori mai mulți MB pentru tine, dar și pentru persoana iubită, la prima utilizare primiți și un voucher de 10 euro de utilizat în magazinele Orange. Pentru a te loga în aplicație ai nevoie de nume și numărul de telefon, pentru a înregistra sunetul inimii tale apeși butonul REC și poziționezi degetul pe camera principală, acoperind blițul smartphone-ului. Degetul trebuie să fie nemișcat și camera nu trebuie apăsată prea tare.

Sunetul înregistrat merge a fi trimis prin SMS către cine dorești, dacă este client al Orange sau există posibilitatea de a redacta un mail, dacă se află într-o altă rețea telecom. Cred că ar fi de efect să facem un astfel de gest și față de mamele noastre, mai ales că tot suntem la început de lună martie. Mai ales dacă există distanță între mamă și fiu / fiică.

Galerie de imagini cu aplicația My Heartbeats pe Android;

Pe de altă parte, Orange și revista Elle au pregătit o supriză în numărul pe martie 2016. Au încorporat o pagină specială ce permite preluarea bătăilor inimii și redarea lor. Detalii în galeria dedicată.

Cu adevărat, cel mai frumos cadou vine din inimă și, nu degeaba, My Heartbeats are peste 500.000 de descărcări în Google Play și AppStore.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.