mydlink home Accesorii inteligente

D-Link, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de rețelistică, a lansat în România o nouă gamă de produse sub denumirea mydlink Home.

Portofoliul actual este compus din patru modele: camera de supraveghere IP HD mydlink Home DCS-935L; camera de supraveghere IP 360 mydlink Home DCS-5010L; senzorul de mişcare mydlink Home DCH-S150 Wi-Fi și priza Smart Plug mydlink Home DSP-W215. Toate acestea folosesc conectivitate de tip Wi-Fi și pot fi accesate și monitorizate prin aplicația ”mydlink Home” disponibilă pentru Android și iOS.

Camerele de supraveghere DCS-935L și DCS-5010L afişează ce se petrece acasă pe ecranul smartphone-ului, pe tabletă sau pe computer, indiferent unde v-aţi afla. Ambele încorporează LED-uri cu infraroșu ce permit o mai bună vedere nocturnă. Modelul IP 360 DCS-5010L permite utilizatorilor să rotească, să încline şi să schimbe distanţa focală în orice direcţie şi să monitorizeze întreaga încăpere.

mydlink Home DCS-5010L

mydlink Home DCS-935L

Priza Smart Plug DSP-W215 se conectează la rețeaua wireless de acasă și poate fi controlată prin aplicația mydlink Home de pe smartphone-ul sau tableta cu Android sau iOS. Cu ajutorul acestora, puteți porni sau opri de la distanță dispozitivele conectate sau o puteți folosi pe post de cronometru, permiţând pornirea şi oprirea aparaturii conectate la ore prestabilite. În felul acesta, poate părea că cineva este acasă chiar și atunci când lipsiți.

mydlynk Home DSP-W215Senzorul mydlink Home DCH-S150 Wi-Fi se activează, trimite semnale de alarmă rapide şi sigure în aplicație şi îl informează imediat pe utilizator prin e-mail sau notificare push ori de câte ori sesizează mișcare. De asemenea, poate să pornească și alte dispozitive mydlink Home. Astfel, detectarea mișcarii poate determina aprinderea unei lămpi sau activarea camerei de înregistrat mydlink Home, pentru a surprinde imagini din acea zonă.

mydlink Home DCH-S150

În afară de cele patru produse de mai sus, portofoliul mydlink Home conține și dispozitivul audio wireless DCH-M225 Music Everywhere. Acesta transformă difuzoarele şi sistemele stereo în platforme wireless de streaming de muzică, fără a fi necesară accesarea aplicației mydlink Home.

Music Everywhere transmite muzică direct de pe orice smartphone și tabletă cu sistem de operare iOS sau Android, de pe computer sau direct prin Windows Media Player sau iTunes, pe orice difuzor activ ce folosește o intrare audio stereo standard de 3,5 mm. Odată conectat la reţeaua de acasă, Music Everywhere difuzează muzică disponibilă online (YouTube, Spotify etc) sau de pe dispozitivele de stocare din reţeaua ta.

mydlink Home DCH-M225

Toată gama de produse mydlink Home prezentată în acest articol va fi disponibilă în țara noastră din 23 februarie 2015 în rețeaua de magazine Flanco și pe eMAG.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.