Diverse

În România cel mai cunoscut concept de reduceri masive pentru o singură zi este Black Friday, însă în Asia se sărbătoreşte pe 11 noiembrie ziua dedicată persoanelor singure, Singles Day.

Dacă iniţial era o simplă sărbătoare, în 2009 grupul chinez Alibaba a transformat această dată în ziua cu cele mai mari reduceri din an. Succesul a fost atât de mare încât anual pe 11 noiembrie se obţin cele mai multe vânzări la nivel global într-un interval de doar 24 de ore.

Retailerul chinez geekbuying.com va lua parte la acest mare eveniment, iar primele oferte vor putea fi accesate pe site chiar din 1 noiembrie. Campania 11.11 este împărţită pe mai multe categorii astfel:

  • cupoane de reduceri pentru un număr limitat de comenzi cu valori cuprinse între 2 dolari şi 1111 dolari (dacă dai check la cel puţin 5 zile în perioada 1.11 – 9.11 primeşte garantat un cupon de reduceri de 11.11 dolari ce poate fi utilizat în perioada 10.11 – 12.11);
  • reduceri de preţ pentru o gamă variată de produse;
  • distribuiri pe reţelele de socializare pentru obţinerea de preţuri scăzute;
  • topuri cu cele mai apreciate produse.

Tot pe geekbuying.com puteţi găsi în precomandă noul Xiaomi Mi Mix 3 la următoarele preţuri:

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.