Smartphone

În China și-a făcut apariția un alt smartphone ce dorește a oferi  cât mai multe la un preț fără concurență. NEO N003 va costa 112 euro și la acest preț va integra un display de 5 inch cu rezoluție la 1080p, procesor Mediatek MT6589 quad-core, cameră de 13 Megapixeli și baterie de 3000 mAh.

S-ar putea să vedem un astfel de smartphone și în oferta de telefoane Allview, dar cu un preț sensibil mai mare. Observați cât de jos se poate ajunge ca preț pentru un smartphone cu Android pe post de sistem de operare. Acum să nu sperați că la sub 120 de euro va aduce experiența oferită de un smartphone de top. Va rămâne un smartphone low-cost cu specificații mult mai bune.

Mi-aș dori să testez un astfel de smartphone sau să-l vedem și în oferta magazinelor românești. Aș achiziționa unul doar ca idee să văd cât de bine se descurcă.

Via: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.