Cu cat stau mai mult timp online cu atat mai mult ma plictisesc. Citesc de toate: auto, revista presei, bloguri si alte lucruri de astea. Descoperi o lume intreaga dar cate este ea de mare, in general, trateaza aceleasi subiecte. Fiecare incearca sa iasa in evidenta dar ce scrie sau analizeaza el mai gasesti in alte 10 parti. 

         De aici reiese ceva – suntem prea multi, poate nu neaparat in Romania dar in intreaga lume, populatia planetei a depasit 6,5 miliarde. Asta poate fi o cauza a crizei. Se demonstreaza ca fiecare dintre noi – luat individual – nu valoreaza nimic, mai sunt alte cateva mii care asteapta sa iti ia locul si sa faca o treaba similara cu a ta daca nu si mai bine.

          Viata asta, in unele momente, este extrem de monotona. Acasa, serviciu – ciclul dupa care se desfasora timpul fiecaruia. Acum ai 25 ani, maine te trezesti la 45 iar peste, inca, ceva timp ai 65 si … Ar trebui sa apreciem fiecare moment…

Sursa imagine: Usalogin

          

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.