Coduri pentru categorii Netflix ascunse Diverse

Netflix se gândeşte serios să îşi lanseze propriul canal TV, iar pentru a vedea dacă acesta va funcţiona a început primele teste în Franţa. Canalul TV se numeşte Netflix Direct şi este disponibil online, în browser, abonaților din unele regiuni ale hexagonului.

Canalul difuzează conținut disponibil în cadrul serviciului de streaming, programat la fel ca în cazul unui post TV tradițional. Compania americană a ales Franța ca prima țară în care să facă acest test tocmai pentru că mulți consumatori de aici preferă să vadă conținut programat în loc să-l aleagă singuri.

Netflix vrea să lanseze un astfel de canal TV deoarece foarte mulţi utilizatori pierd minute, zeci de minute navigând prin aplicaţie căutând filmul sau serialul perfect. Se pare că această indecizie apare atunci când un utilizator a terminat de vizionat un film, serial, documentar ce l-a dezamăgit foarte mult.

În acest context, Netflix susţine că utilizatorul ar prefera ca în loc să se confrunte cu decizia alegerii unui film, să se uite pur și simplu la unul difuzat în mod programat de un canal TV.

Sursa: profit.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.