Software

Bineînțeles că avem o steluță la mijloc. Ar da faliment dacă le-ar oferi gratuit pe o perioadă nedeterminată.

O parte dintre cele mai apreciate filme și seriale de pe Netflix pot fi accesate gratuit pe o anumită perioadă de timp. Filmele pot fi văzute integral, iar show-urile TV sunt limitate la primul episod din serie. Sunt incluse Stranger Things, Bird Box, Grace and Frankie, Murder Mystery, Two Popes etc.

Conținutul fără taxă poate fi urmărit pe desktop-urile cu Windows și Mac, dar și pe browserele instalate pe un dispozitiv Android. Oferta nu este validă pe iOS sau pe browser-ul deschis pe un smart TV.

Puteți accesa conținutul gratuit de pe Netflix – aici. Mi se pare a fi un artificiu excelent de PR spre a motiva pe cei ce stau în dubiu spre a accesa o subscripție pe cel mai mare serviciu de streaming cu plată la nivel global.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: software
Tag-uri: netflix
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.