Opinie

Să presupunem că ai 2 opțiuni în ce privește partea de entertainment din locuință.

  1. Netflix – abonamentul Premium costă 11.99 euro / lună;
  2. Abonament cu cablu TV – RCS-RDS are un abonament dedicat de la 30 lei etc.

În fine, ideea este alta (nu să compar oferta comercială etc). Mă uitam la comentariile de aici și discuția a divagat spre Revelionul organizat de către TV și Vacanța Mare.

Sunt sigur că majoritatea celor ce intră pe site se află într-o situație similară cu mine. În sensul în care plătesc abonament la cablu, dar mai degrabă când am timp prefer să deschid Netflix și să răsfoiesc oferta de filme și seriale. Pe lângă Netflix mai sunt abonat și Prime Video de la Amazon & HBO Go (Prime înțeleg că a coborât la 14 lei / lună, dar oferta de filme și seriale pe România este relativ modestă, HBO Go îl accesez din ce în ce mai rar – mai ales de când a trecut nebunia din spatele Game of Thrones).

De fapt, care este până la urmă ideea?

Ne văităm prea mult de programul de la TV,  când de fapt soluția este la îndemână. Netflix & chill :) 

Da. În 2021 mă pregătesc să renunț complet la orice fel de abonament de cablu TV etc. Mă bazez strict pe Netflix & alte programe de streaming. Asta pentru că nu am nicio emisiune pe care să o urmăresc, nimic pentru care să merite a plăti extra. Da, mă uitam la cursele de F1, dar și asta în aplicația Digi Online.

Sunt curios să văd și opțiunea voastră și să extindem discuția în rubrica de comentarii.

Categorii: opinie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.